Pagina's

donderdag 8 augustus 2013

K&G en Vit D

K&G laat weten dat vitamine D belangrijk is voor jonge kinderen.  En wel op deze manier: "...dat het niet levensbedreigend is als ze het eens een dag niet hebben gekregen, bijvoorbeeld bij een logeerpartijtje, maar..."
Enfin: vit D bijgeven is wel levensnoodzakelijk. Waarmee ze impliciet aangeven dat een kindje niet gezond kan opgroeien wanneer het geen vitamine D krijgt...

HALLO K&G???

Is communicatie op die manier echt nodig? Ik ben steeds nauwgezet naar K&G gegaan (en ga trouwens nog steeds met de jongste) en NOOIT heeft iemand mij aangesproken op het bijgeven van Vit D. Met beide kindjes is zo nu en dan een bezoekje aan de kinderarts noodzakelijk: ook zij heeft mij er nooit iets over gezegd.

En dan krijg ik -via de media - ineens het gevoel hoe een slechte en verwaarlozende pleegmoeder ik wel niet moet zijn, want ik wist niet eens dat kinderen jonger dan 6 dagelijks extra vitaminen moeten nemen....

Of is K&G gesponsord door een of ander pharma-bedrijf???

In elk geval lijkt het mij interessant als K&G eerst eens binnen eigen rangen deze info zou verspreiden.....

2 opmerkingen:

  1. Ik wist het nu al wel, maar veel hangt bij K&G af van de regioverpleegkundige. Hier noemen we K&G meestal: Kind en Onzin :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even off topic :). Ik wilde je nog bedanken voor je reactie op mijn postje. Ik ga er echt eens werk van maken. Als ik wacht tot ik de perfecte job en het perfecte ritme en de perfecte organisatie heb, ben ik nlk. al lang versleten... Weekendopvang is misschien een zachte start voor ons. Ik heb gezien dat er in Mechelen (opvangdienst Kaos) begin september een info-vergadering is en probeer mijn man ervoor warm te krijgen (ik ben zo wat de motor maar hij wil ook wel mee). Bedankt voor de reactie en de aanmoediging.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!

Groetjes