Pagina's

donderdag 12 november 2009

Jawel!!!


Ja hoor, het is zover: ik kreeg het telefoontje waarin werd gevraagd wanneer ik het kleine ventje zou kunnen gaan ophalen in de instelling waar hij nu zit!!

Morgen moet ik dus op het werk gaan 'onderhandelen' om uit te zoeken wanneer ik mijn opgespaarde vakantiedagen zou mogen opgebruiken. Liefst zo rap mogelijk...
Aangezien ik eigenlijk voor verschillende 'bazen' werk, wordt dat nog een hele klus om alle agenda's op elkaar af te stemmen. Maar toch. Ik heb er een goed oog in en hoop dat ik volgende week donderdag klein ventje thuis heb zitten.

Nu nog een goede 'schuilnaam' vinden voor hem, zodat ik gemakkelijk hier over hem kan vertellen. 'k Heb hem nog maar 1 keer gezien, maar met zijn bolle wangetjes en het knal roode truitje dat hij aanhad, had hij wel iets van een kaboutertje. 'Kabouter' misschien? ;-)

Voorlopig is het plan dat het ventje een goede anderhalf jaar hier zou blijven om dan terug bij Mama en Papa te gaan wonen. Dus zal het een belangrijke opdracht worden om het contact met Mama en Papa zo goed en vlot mogelijk te houden.

Het is mijn eerste.... Ik kijk er naar uit.... met veel warmte en enthousiasme.... maar toch ook wel met een paar vraagtekens en wat spanning....ik hoop dat het mij lukt, ik moet het doen lukken!!: dit ventje, en het gezin waaruit hij komt, hebben het nodig............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert!

Groetjes